Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Tamron SP 35mm F/1.4 Di USD objektiivi /Canon

[ecom_wc_omnibus_price]

899,00 

Tuotekoodi: F045E Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4960371006611

Kuvaus

Tamron SP 35mm F/1.4 Di USD /Canon

Tamron SP 35mm 1.4 Di USD objektiivi jatkaa Tamron SP sarjan perinteitä ja nostaa suorituskyvyllään riman uudelle tasolle. Aikaisempien SP sarjan objektiivien tavoin Tamron 35mm 1.4 Di USD on optisesti huippuluokan kiinteäpolttovälinen ja erittäin valovoimainen, terävästi piirtävä objektiivi, joka soveltuu hyvin mm. yleiskuvaukseen.

Tamron SP sarjan optiikat
sääsuojattuja, joten objektiivin sisään pääsee mahdollisimman vähän pölyä ja kosteutta. Tamron SP 35mm tarjoaa myös erittäin nopean ja hiljaisen USD automaattitarkennuksen.

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD objektiivissa on käytetty yhdistelty erityyppisiä linssistöjä ja uusinta linssiteknologiaa, joilla saavutetaan mahdollisimman pienet vääristymät. Objektiivin etulinssi on fluoriittipinnoitettu, joka vähentää rasvan ja lian tarttumista. Fluoriittipinnoitteen ansiosta myös kosteus helmeilee lasin pinnalta pois.

Tamron SP 35mm F/1.4 Di USD objektiivi on yhteensopiva
Tamron TAP-in console telakan kanssa, jonka avulla objektiivin säätäminen ja firmwaren päivittäminen onnistuvat helposti.

Tamron-SP-icon.pngSuper Performance, objektiivi on suunniteltu ja valmistettu ammattivalokuvaajien vaatimusten mukaisesti vastaamaan parasta mahdollista kuvanlaatua.

Tamron_Di_icon.jpg
Digitally Integrated Design, objektiivi on suunniteltu täysikokoisille kennoille, mutta objektiivia voi tietenkin käyttää myösAPS-C –koon kameroissa.

Tamron-USD-icon.pngUltrasonic Silent Drive on Tamronin suunnittelema ja merkittävästi päivitetty autofokusjärjestelmä, jolla saavutetaan poikkeuksellinen nopeus ja tarkkuus. Sitä tarvitaan esimerkiksi urheilukuvauksessa. Edistyksellinen moottoriteknologia ja uusi ohjelmisto antavat tälle järjestelmälle ylivoimaisen suorituskyvyn. Se tarkentaa nopeasti, tarkasti ja liki äänettömästi.

Tamron-eBand-icon.pngExtended Bandwith & Angular-Dependency ja BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) -linssipinnoitukset estävät heijastuksien syntymistä tehokkaammin kuin koskaan ja tarjoavat kuvanlaadun, joka miellyttää kaikkein vaativimpiakin kuvaajia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.