Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD objektiivi /Nikon

[ecom_wc_omnibus_price]

529,00 

Tuotekoodi: F012N Tuoteryhmä:

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 4960371005898

Kuvaus

Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Best DSLR Prime Lens Tamron SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Tamron SP 35mm 1.8 Di VC USD objektiivi jatkaa Tamron SP sarjan perinteitä ja nostaa suorituskyvyllään riman uudelle tasolle. Aikaisempien SP sarjan objektiivien tavoin Tamron 35mm 1.8 Di VC USD on optisesti huippuluokan kiinteäpolttovälinen ja erittäin valovoimainen, terävästi piirtävä objektiivi, joka soveltuu hyvin mm. yleiskuvaukseen.

Tamron SP sarjan optiikat on varustettu
kuvanvakaajalla ja lisäksi optiikat on sääsuojattuja, joten objektiivin sisään pääsee mahdollisimman vähän pölyä ja kosteutta. Tamron SP 35mm tarjoaa myös erittäin nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen.

Tamron SP 35mm objektiivissa on käytetty yhdistelty erityyppisiä linssistöjä ja uusinta linssiteknologiaa, joilla saavutetaan mahdollisimman pienet vääristymät. Objektiivin etulinssi on fluoriittipinnoitettu, joka vähentää rasvan ja lian tarttumista. Fluoriittipinnoitteen ansiosta myös kosteus helmeilee lasin pinnalta pois.

Super Performance, objektiivi on suunniteltu ja valmistettu ammattivalokuvaajien vaatimusten mukaisesti vastaamaan parasta mahdollista kuvanlaatua.

Digitally Integrated Design, objektiivi on suunniteltu täysikokoisille kennoille, mutta objektiivia voi tietenkin käyttää myösAPS-C –koon kameroissa.

Vibration Compensation, on Tamronin kuvanvakausjärjestelmä, joka eroaa muista kuvanvakausmenetelmistä siinä, että Tamron vakaa kuvan kaksisuuntaisuuden sijaan kolmisuuntaisesti. Tämä mahdollistaa jopa 4 aukkoa hitaamman suljinajan käytön.

Ultrasonic Silent Drive on Tamronin suunnittelema ja merkittävästi päivitetty autofokusjärjestelmä, jolla saavutetaan poikkeuksellinen nopeus ja tarkkuus. Sitä tarvitaan esimerkiksi urheilukuvauksessa. Edistyksellinen moottoriteknologia ja uusi ohjelmisto antavat tälle järjestelmälle ylivoimaisen suorituskyvyn. Se tarkentaa nopeasti, tarkasti ja liki äänettömästi.

Extended Bandwith & Angular-Dependency ja BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) -linssipinnoitukset estävät heijastuksien syntymistä tehokkaammin kuin koskaan ja tarjoavat kuvanlaadun, joka miellyttää kaikkein vaativimpiakin kuvaajia.

  • Suurin aukko: F/1,8
  • Rakenne: 10 elementtiä / 9 ryhmää
  • Lähin tarkennusetäisyys: 0,2m
  • Kuvakulma (diagonaali): 63°26´ (täyden koonkenno) 43°29´ (APS-C -kenno)
  • Suurennussuhde: 1:2,5
  • Suodinkierre: 67mm
  • Himmenninlehtiä: 9 (pyöristetty)
  • Mitat: (H x P) 80,4 x 78,3mm (ilman vastavalosuojaa)
  • Paino: 450g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.