Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Tilta Float Gimbal Support System DJI RS 2 (V-Mount)

1 899,00 

Tuotekoodi: GSS-T01-V Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 617737378786

Kuvaus

TILTA Float Handheld Gimbal Support System V-Mount

Tilta Float on DJI RS 2 vakaajalle suunnitellut valjaat, jolla lisäät vakautta ja poistat videosta epämukavan, pomppivan liikkeen. Tilta Float järjestelmän avulla toimit kuin Steadicam järjestelmän kanssa ja saat varmasti vakaata jälkeä. Valjaiden tehtävä on myös keventää vakaajan käsittelyä, ja tässä Tilta Float järjestelmässä on tukeva, leveä ja säädettävä lannevyö, joka ottaa ison osan painosta vastaan ja jakaa sen, tehden työskentelystä miellyttävää. Tilta Float Gimbal Support System mahdollistaa varren jäykkyyden säädön, jolloin järjestelmä on mukautettavissa eri painoisten kameroiden mukaan. Tilta Float valjaiden mukana tulee kätevä, langaton peukalo-ohjain sekä vastaanotin, joiden avulla kameran ohjaaminen onnistuu helposti. V-mount akkupidike mahdollistaa kookkaiden akkujen käytämisen, jolloin sadaan pitkä toiminta-aika, eikä kuvaaminen pääty akun loppumiseen. Tilta Float järjestelmään voidaan myös kiinnittää älypuhelin ja monitori. Koko tämä hieno järjestelmä toimitetaan kätevässä kuljetuslaukussa, jossa Tilta Float säilyy turvassa ja on helppo kuljettaa mukana.

Tilta Float on suunniteltu DJI RS 2 vakaajan ympärille, ja se jaksaa kannatella jopa 10kg kuorman. RS 2 vakaaja kiinnitetään teleskooppivarteen, jonka pituutta voidaan säätää n. 50-100cm pituudella. Vakaajavarsi kykenee liikkumaan n. 80cm, joka mahdollistaa isojenkin liikkeiden vakautuksen.

Tilta Float valjaiden mukana tulee myös virtapiuhoja, joilla saadaan V-mount akuista virtaa kameralle ja lisälaitteille, kuten puhelimelle ja monitorille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.