Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

VectorSave 10 pelastusvarjo DJI Phantom 4 kopterille

[ecom_wc_omnibus_price]

499,00 

Tuotekoodi: 132200 Tuoteryhmä: Tagi:

Varasto loppu

Kuvaus

VectorSave 10 pelastusvarjo DJI Phantom 4 kopterille

VectorSave™10 on DJI Phantom 4 kopterille suunniteltu pelastusvarjo, joka tuo kopterin mahdollisimman ehjänä maahan esim. moottorihäiriön sattuessa. Varjon laukaisumekanismi on jousitoiminen, joten se voidaan helposti ladata uudelleen seuraavaa käyttöä varten. Jousilaukaisun ansiosta pelastusvarjo on täysin turvallinen myös lentokoneissa kuljetettavaksi, toisin kuin muut markkinoilla olevat pelastusvarjot, jotka toimivat kaasupatruunoilla tai muilla järeämmillä räjähtävillä panoksilla. Hiilikuidusta valmistettu varjoputki järjestelmineen painaa alle 100 g, eikä se juurikaan lyhennä lentoaikaa. Varjoputkessa on sisäänrakennettuna koko järjestelmä, joka tunnistaa mm. jos kopteri kallistuu liikaa johonkin suuntaan, sekä vapaapudotuksen, jolloin varjo laukeaa.

VectorSave 10 on erittäin helppo kiinnittää kopteriin, eikä se vaadi minkäänlaisia muutoksia, jolloin myös takuu pysyy voimassa. VectorSave 10 turvaa sekä kopterin, että mahdolliset kolmannet osapuolet pahimman sattuessa. VectorSave 10 toimii jo 30m korkeudessa, hidastaen kopterin pudotusta riittävästi.

Käyttöönotto

Ennen lentoonlähtöä ja kopterin käynnistämistä, kiinnitä VectorSave 10 Phantom 4 kopteriin. Laita kopteri tasaiselle alustalle ja viritä VectorSave 10 painamalla sen näppäintä. Sininen LED vilkkuu ja ilmoittaa järjestelmän virittyneen. Laskun jälkeen painat uudelleen samaa näppäintä ja purat virityksen. LED valo muuttuu jatkuvaksi vihreäksi ja järjestelmä sammuu automaattisesti 20 sek kuluttua, jollei sitä uudelleenviritetä.

HUOM! Muista suorittaa asianmukaiset koelennot ennen varjon pakkaamista kyytiin. Jos koneesa on mm. epätasapainossa olevat (vaurioituneet) lavat, saattaa kone täristä liikaa ja laukaista varjon turhaan. VectorSave:n valmistaja ei korvaa koneelle aiheutuneita vahinkoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.