Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

WACOM One 13″ -piirtonäyttö

399,00 

Tuotekoodi: DTC133W0B Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 4949268622592

Kuvaus

WACOM One 13″ -piirtonäyttö


Uusien mahdollisuuksien maailma

Wacom One -piirtonäytön avulla pääset helposti ja edullisesti piirtonäyttöjen ihmeelliseen maailmaan. Wacom One -piirtonäyttö mahdollistaa luonnollisen tavan käsitellä kuvia ja piirtää, kynän ja paperinomaisella yhdistelmällä. Digitaalinen kynä mahdollistaa usean erilaisen kynän ja siveltimen käytön, joka tuo lisämahdollisuuksia luovan tekijän harrastukseen. Tarkka Wacom One -kynä ja tyylikäs näyttö tarjoavat mukavan mahdollisuuden muokata kuvia tai videoita, joilla voi tehdä vaikutuksen sosiaalisen median faneihin ja seuraajiin. Wacom One tarjoaa lisää mahdollisuuksia niille, jotka haluavat tarttua ideoihin digitaalisesti, luoda ajatuskarttoja ja piirtää kaavioita ennen niiden helppoa jakamista ystävien tai työtovereiden kanssa.

Wacom One -piirtonäytössä on paineentunnistus, joka mahdollistaa mm. kalligrafiset toiminnot. Ergonominen kynä liukuu kevyesti näytön pinnalla. Kynässä on myös yksi muokattava paikine, johon voidaan asettaa eri toimintoja eri ohjelmistoihin. Wacom One -piirtonäyttö on yhteensopiva myös tiettyjen Android-laitteiden kanssa.

Paperin kaltainen pinta vähentää näytön heijastuksia ja antaa luonnollisen tuntuman piirtäessäsi. Lasipinnan sijaan, tuntuu kuin piirtäisit tai kirjoittaisit paperille.

Ergonominen kynä istuu luonnollisesti käteen, eikä aiheuta rannekipuja pitkässäkään työskentelyssä, kuten hiiri. Kynä on myös langaton ja toimii ilman paristoja.

Bonuspaketti mukana – loistavat sovellukset odottavat tutustumista. Mukana toimitettava Bamboo Paper -sovellus sisältää esimerkiksi huippuominaisuuksia (win 10) ja muuntaa luovan piirtonäytön luonnoslehtiöksi.

Monipuolinen yhteensopivuus – yhdistä Wacom One -piirtonäyttö Mac- tai PC-tietokoneeseen tai tiettyihin Android-tablettilaitteisiin ja -älypuhelimiin. Voit käyttää sitä jopa suosituimpien digitaalisten kynien kanssa, jos haluat toisen vaihtoehdon.

HUOM! Käytä näyttöliitäntänä mukana tulevaa liitäntäkaapelia. HDMI adapterit ei välttämättä toimi laitteen kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.