Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Miksi valita Wacom piirtopöytä?

  • Laaja ohjelmistotuki​
  • Vahva ja luotettava​
  • Ergonominen​

Wacom piirtopöydät ja -näytöt on tunnettuja toimintavarmuudestaan ja korkeasta laadusta. Kaikki Wacom kynät toimivat ilman akkua tai paristoja ja niissä on yli 8 000 painetasoa, joka mahdollistaa tussi- ja sivellintyökalujen tarkan ja realistisen käytön.

Wacom Pro Pen 2 tunnistaa 8 192 painetasoa, sekä kallistusasteet. Paineen- ja kallistuksentunnistuksen avulla saat helposti luotua mm. taidetta, joissa näkyy minkälaisin vedoin maalaus on tehty. Wacom kynän toiminta perustuu sähkömagneettiseen resonanssiin, joten sitä ei tarvitse koskaan ladata. Suuri tarkkuus: pieni käyttövoima, kallistuksentunnistus Pro Pen 2 tarjoaa tarkkuutta ja hallintaa.

Pienen käyttövoiman ja kallistuksentunnistuksen ansiosta Wacom Cintiq Pron käyttäminen tuntuu kuin paperille piirtämiseltä.

Piirtämisessä ja kuvankäsittelyssä tarkkuus on avainasemassa. Tämä on merkittävin tekijä, joka erottaa Wacom piirtopöydät ja -näytöt edullisemmista kilpailijoista. Wacom on ammattilaisten valitsema merkki mainostoimistoissa, tuotantoyhtiöissä ja muissa luovan alan toiminnoissa.

Wacom Cintiq Pro -piirtonäytöt on täynnä ominaisuuksia, joita ammattilaiset arvostavat. Heijastamaton lasipinta toistaa kuvat sävykkäinä, samalla kun etsattu lasipinta antaa mukavan tuntuman kynää käytettäessä.

Multitouch toiminto helpottaa varsinkin piirtämistä, kun saat helposti käännettyä, zoomattua ja siirrettyä piirtoalustaa ilman erillisiä työkaluvalintoja. Näytön reunassa olevat ohjelmoitavat ExpressKeys -painikkeet nopeuttavat työnkulkua.

Wacom mallisto

Wacom Intuos

Wacom Intuos -piirtopöydät on kevyitätyökaluja, jotka on helppoja kuljettaa myös mukana. Pienemmät mallit kulkevat helposti jopa kannettavan tietokoneen kanssa samassa laukussa. Wacom Intuos  pöydät sopivat erinomaisesti kevyeen piirtelyyn, mutta myös vaativampaan työskentelyyn.

Wacom Intuos pöydät korvaavat hiiren ja tuovat ergonomiaa ja mukavuutta työskentelyyn. 

Wacom Intuos Pro -piirtopöydissä on tarkka paineentunnistus.

Wacom Cintiq

Wacom Cintiq -piirtonäytöt on suunniteltu ammattikäyttöön, mutta niiden rinnalta löytyy myös vaihtoehto aloittelevalle taiteilijalle, Wacom One.

Wacom Cintiq Pro sarjasta löytyy jokaiselle sopiva koko. Touch malleissa on mukana kosketustoiminto, jolloin voit helposti siirtää, kääntää ja zoomata työstettävää kuvaa älypuhelimista tutuilla nipistys toiminnoilla.

Wacom Cintiq Pro 16 & 24 & 32
Ultra HD (3840 x 2160)-tarkkuudella ja monikosketustoiminnolla varustettu paneeli ammattilaisille.

Wacom Cintiq 16 & 22
FullHD (1920 x 1080) -tarkkuudella varustettu paneeli ilman kosketustoimintoja.

Wacom Cintiq One
FullHD (1920 x 1080) -tarkkuudella varustettu paneeli, ilman kosketustoimintoja. Edullinen perusmalli.

Wacom Pens

Wacom kyniä löytyy useita erilaisia, joiden tuntuma on hieman erilainen kuin vakiokynässä. Jokaiseen kynään on myös mahdollista vaihtaa erilaisia kärkiä, joilla saadaan toisenlaista tuntumaa työskentelyyn.

Luovan työskentelyn vapauttavat työkalut

Piirtopöytien ja -näyttöjen mukana tulee sovelluksia luovaan työhön.
Saat jopa 3 kuukauden käyttöoikeuden tiettyihin sovelluksiin, jotka on suunniteltu piirtämiseen, maalaamiseen ja muuhun digitaaliseen taiteiluun.

Laaja yhteensopivuus eri ohjelmistojen kanssa mahdollistaa työskentelyn juuri haluamallasi sovelluksella. Monipuoliset lisävarustekynät helpottavat mukauttamaan työskentelytapojasi entistä tarkemmin – Wacom Cintiq Pro piirtonäytöt ovat yhteensopiva kaikkien Wacom-malliston lisävarustekynien kanssa.

Wacom Pro Pen -kynässä on miellyttävä tuntuma – tasapainoinen rakenne, kuminen pidikeosa ja kaksi sivupainiketta helposti käytettävissä.

Näyttöteknologia on tarkkaan suunniteltu, jotta työskentely olisi mahdollsimman mukavaa.
Jokainen veto heijastamattoman 4K-näytön etsatulla lasipinnalla tuntuu siltä kuin käyttäisi kynää paperilla, kun taas laaja väriavaruus esittää teoksen täydellisen yksityiskohtaisesti.

Wacom Cintiq -piirtonäytöt on helposti säädettävissä haluttuun asentoon, jotta työskentely on mahdollisimman mukavaa ja ergonomista. Sen takia voit keskittyä täysin luovaan työhösi.

Isommissa Wacom Cintiq -näytöissä on VESA-standardin mukainen kiinnitysmahdollisuus, johon löytyy sekä pöytäjalustoja että pöydän reunaan kiinnitettäviä varsia.

VESA yhteensopivia kiinnikkeitä löytyy myös muilta valmistajilta, joilla Wacom Cintiq on helppo kiinnittää tukevasti.

Lujatekoisista ja naarmunkestävistä materiaaleista valmistettu Wacom Cintiq Pro on luovan työn väline, johon voit luottaa päivästä toiseen.

Kätevät ExpressKeys™-näppäimet
Uudistetut fyysiset ExpressKeys™-näppäimet on sijoitettu näytön takareunaan, joten näytön koosta ei tarvitse tinkiä.

Ei enää tahattomia hipaisuja
Näyttöä on ajanmittaan uudistettu niin, että paremman hallinnan myötä vältetään työnkulun keskeyttävät tahattomat painallukset. Uudella painikkeella kosketustoiminnot saadaan käyttöön tai pois käytöstä tarpeen mukaan.

Kytke ja käytä
Wacom Cintiq Pro 16 on helppo liittää tietokoneeseen. Kytkentään tarvitaan vain USB-C-kaapeli. Joidenkin piirtonäyttöjen mukana toimitetaan liitäntäkaapeli, jossa on useimmiten USB-A ja HDMI -liitännät.

we are MotivAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo eli suscipit. Aliquam erat volutpat. Integer finibus sem felis Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis