Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Zeiss Batis 40mm F2 CF /Sony E

1 399,00 

Tuotekoodi: 2239-137 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4047865800686

Kuvaus

Zeiss Batis 40mm F2 CF /Sony E – Laajakulman ja normaaliobjektiivin väliltä

Zeiss Batis 40mm F2 CF on kevyt, tarkka ja erittäin tyylikkäästi muotoiltu, automaattitarkennuksella, OLED-näytöllä ja sääsuojauksella varustettu objektiivi. Objektiivi on suunniteltu vastaamaan suuriresoluutioisten täyskennoisten kameroiden vaatimuksia, myös täydellä aukolla kuvattaessa.

Käyttökohteita tälle objektiiville on varmasti miljoonia, mutta se on omiaan aina arkkitehtuurikuvauksesta katukuvaukseen ja potretteihin.

Zeiss Batis 40mm F2 CF:n lähin tarkennusetäisyys 24cm lisää sen monipuolisuutta. Se toimiikin mainiosti esimerkiksi ruoka-, tuote-, ja lähikuvaamisessa. Mielikuvitus rajana.

Zeiss Batis 40mm F2 -objektiivin nopeasta ja erittäin tarkasta automaattitarkennuksesta huolimatta siinä on myös laadukas käsitarkennus, joten kuvaajan on helppo valita haluamansa, kulloinkin parhaiten kuvauskohteeseen sopiva tarkennustapa. Objektiivin päällä on OLED-näyttö, joka näyttää etäisyyden kohteeseen (tarkennustasolta) ja syväterävyysalueen valitulla aukolla.

Korkealaatuisen Zeiss Batis 40mm F2 -objektiivin rakenne muodostuu 8:ssa ryhmässä olevista 9:stä linssielementistä, joissa käytetty useita, parhaan mahdollisen kuvanlaadun takaavia erilaisia erikoislaseja. Zeissin T* heijastuksenpoistopinnoite varmistaa jokaisen kuvan kontrastikkuuden, terävyyden ja värien oikein toistumisen.

Zeiss Batis-sarja

Sarja on suunniteltu ja valmistettu Sonyn täysikennoisille peilittömille kameroille. Toki ne ovat täysin yhteensopivia myös kaikkien APS-C kennoisten Sony E-bajonetilla varustettujen kameroiden kanssa.

Kaikki Batis-sarjan objektiivit ovat automaattitarkenteisia ja sääsuojattuja. Batikset on suunniteltu silmälläpitäen keveys, kuitenkin tinkimättä kuvanlaadusta ja esimerkiksi automaattitarkennuksen nopeudesta.

Batis-sarjan objektiiveissä on päällä OLED-näyttö, joka ilmaisee tarkennusetäisyyden ja syväterävyysalueen kaikilla aukon asetuksilla. Manuaalitarkennusrengas on riittävän leveä ja pidoltaan hyvä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.