Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Zeiss Otus f1.4 55mm /Nikon

[ecom_wc_omnibus_price]

3 399,00 

Tuotekoodi: 2010-055 Tuoteryhmä:

Varasto loppu

Kuvaus

Zeiss Otus f1.4 55mm /Nikon

Kun Zeiss alkoi kehittää uutta Otus 55mm F/1,4 –objektiivia, oli heidän tavoitteenaan luoda maailman paras objektiivi digitaalisissa järjestelmäkameroissa. Zeiss Otus 55mm F/1,4 sisältää ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia, jotka soveltuvat erityisesti ammattivalokuvaukseen täydenkennon digitaalisilla järjestelmäkameroilla. Uuden objektiivin kuvanlaatu, jollaista on aiemmin nähty vain keskikoonjärjestelmissä, tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia, ilman kompromisseja.

Digitaalisten järjestelmäkameroiden suuriresoluutioiset kennot asettavat suuria vaatimuksia myös optiikalle. Uusi Otus vastaa näihin haasteisiin erinomaisella terävyydellään, kontrastillaan ja kromaattisen aberraation hallinnalla. Objektiivi sopii erityisen hyvin tuote-, muoti- ja studiokuvaukseen. Näillä aloilla työskentelevien ammattivalokuvaajien ei tarvitse enää tehdä kompromisseja suorituskyvyssä tai laadussa.

Otus 55mm F/1,4 on perheensä ensimmäinen laadusta tinkimätön ammattiobjektiivi Zeissilta. Otus on latinankielinen nimi pöllöjen heimoon kuuluvalle lintusuvulle, joka tunnetaan erityisen hyvästä pimeänäöstään – mikä olisikaan osuvampi nimi!

Zeissin tarkoituksena oli luoda markkinoiden paras digitaalisiin järjestelmäkameroihin suunniteltu objektiivi. Ainoa tapa, jolla se oli mahdollista saavuttaa, oli käyttää monimutkaista Distagon-rakennetta, jota normaalisti käytetään vain laajakulmaobjektiiveissa.

Lähes olemattoman pitkittäissuuntaisen kromaattisen aberraation ansiosta, kuvissa ei ole juuri ollenkaan väripoikkeamia. Loistavan täyden aukon suorituskyvyn vuoksi objektiivi on myös erittäin hyvä vaihtoehto lähi- ja henkilökuviin. Käytettäessä modernia suuriresoluutioista kennoa, arkkitehtuuri ja maisemakuvauksessa, saadaan tallennettua jopa pienimmätkin yksityiskohdat.

Objektiivissa on täysin uudenlainen optinen ja mekaaninen rakenne, joka on kehitetty nimenomaan vastaamaan uusien korkea- resoluutioisten kennojen vaatimuksia. Otus 55mm F/1,4 –objektiivissa on kelluvassa rakenteessa 12 linssiä 10 ryhmässä, joihin kuulu kaksipuolinen äsfäärinen linssi, sekä kuusi erikoisvalmisteista linssiä, jotka vähentävät heijastuksia ja vääristymiä. Nämä edistykselliset ominaisuudet luovat ainutlaatuiset, virheettömät valokuvat. Muotoiltu erittäin pehmeä tarkennusrengas, suurella kiertokulmalla, mahdollistaa todella tarkan tarkentamisen käsin.

Tekniset tiedot:

* Polttoväli: 55mm
* Aukkoalue: F/1.4 – F/16
* Objektiivin rakenne: 12 elementtiä 10:ssä ryhmässä
* Tarkennusalue: 0.5m – ääretön
* Kuvakulma (diag./horis../vert.): 43.7° / 36.7° / 24.9°
* Kuva-alue lähikuvauksessa: 246 x 163 mm
* Suurennuskerroin: 1:6.8
* Suodinkierre: M77 x 0.75
* Pituus linssinsuojalla: 141 mm
* Pituus ilman suojaa: 125,3mm
* Halkaisija: 92.4 mm
* Paino: 970 g
* Bajonetti: ZF.2 (Nikon F bayonet)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.