Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Zoom H1n Stereotallennin

99,00 

Tuotekoodi: 1ZOH1n Tuoteryhmät: ,

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 36kk
EAN: 4515260018239

Kuvaus

Zoom H1n – audiotallennin

  1. 1.25” LCD näyttö
  2. Stereo X/Y 90˚ mikrofonit, 120 dB SPL
  3. Stereo ⅛” Mic/Line In mini phone jack
  4. Stereo ⅛” Phone/Line Output jack voimakkuussäädöllä
  5. Auto-Record, Pre-Record ja Self-Timer
  6. BWF yhteensopiva 24-bit/96 kHz ääni
  7. WAV ja MP3 formaatit
  8. Tone generator
  9. SD muistikortti max. 32 GB
  10. AAA paristot tai akut, jopa 10h toiminta-aika

Zoom H1n on pieni, helppokäyttöinen ja monipuolinen stereotallennin. Laitteen helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty huomiota ja nopeimmillaan tallennuksen aloittaminen onnistuu jopa parissa sekunnissa. Virrankytkentä liukukytkimellä ja suuren tallennuspainikeen painaminen riittävät ja tallennus alkaa. Zoom H1n sopii erinomaisesti mm. podcastien tekemiseen, haastatteluihin tai treenikämppä-äänityksiin. Vain mielikuvitus on rajana.

Taskukokoinen Zoom H1n tallennin on mahdollista liittää myös kameroihin ulkoiseksi mikrofoniksi. Näin voidaan helposti parantaa videoiden äänenlaatua. Usein huomattavan paljon. Laitteessa on jopa oma klaffiääni äänen synkkaamiseen, kun halutaan tallnetaa ääniraita erillisenä tiedostona.

Tallenna ulkona, viimeistele kotona

Zoom H1n ei koreile turhan hienolla monivärisellä näytöllä. Uusi yksivärinen LCD-näyttö on selkeä jopa suorassa auringonvalossa. Voit siis huoletta lähteä tekemään ulkonauhoitusta. Vaikka luontoäänien tallentamisen tai ulkona tapahtuvat haastattelut. Tallennettua ääntä voi kuunnella kuulokeliitäntään liitettävillä kuulokkeilla tai sisäänrakennetusta kaiuttimesta. Laitteessa on normaali 3,5mm kuulokeliitäntä sekä sisääntulo ulkoiselle mikrofonille jos H1n:n stereomikrofoni ei johonkin tilanteeseen riitä.

Tallennetun äänen leikkaaminen, miksaaminen ja jopa masterointi onnistuu mukana tulevien Steinberg Cubase- ja Wavelab LE -ohjelmien avulla.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen

Zoom H1n tallentimessa on rajaton mahdollisuus overdub-päälleäänityksiin, jolloin H1n rakentaa stereosumman uudesta audiosta ja vanhasta, jo olemassaolevasta tallenteesta. Tämä on erittäin kätevää esimerkiksi biisinkirjoittajalle. Videokuvaajia ajatellen laitteesta löytyy niin klaffi- kuin testiäänigeneraattorit, jotka helpottavat video- ja elokuvatyöskentelyä. 24/96 .wav-audio on BWF-standardin mukaan koodattua ja siis valmista lähetystuotantoon. Kuuntelunopeutta voidaan muuttaa äänen korkeuden muuttumatta.

Automaattinen äänentunnistus ja ajastettu tallennus, Voice Emphasize -suodin puheen tallentamiseen, automaattinen tasonsäätö ja sisäänrakennettu 120dB SPL limitteri… nämä kaikki ovat herkkuja, jotka tekevät Zoom H1n -tallentimesta paljon kokoaan monipuolisemman erikoistyökalun mitä erilaisimpiin tarkoituksiin.

Zoom H1n on varustettu etupaneelissa olevalla kaiuttimella, joten äänen kuulee tarvittaessa suoraan laitteesta. Tallentimelle on mitattu 10 tunnin toiminta-aika kahdella AAA-paristolla. Virransyöttö onnistuu myös USB-väylän kautta, jolloin H1n toimii äänikorttina, tai sallii audiotiedostojen siirtämisen suoraan laitteen tallennusalustana toimivilta microSD tai SDHC-korteilta (enintään 32GB).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.