Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM

1 449,00 

Tuotekoodi: 2309C005 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4549292095135

Kuvaus

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM – on kevyt, kuvanvakaajallinen ammattilaadun täyttävä telezoomobjektiivi

 1. Täysin uusi IS
 2. Tarkkaa kuvaa laidastalaitaan jopa f/4
 3. Lähin tarkennusetäisyys 1m
 4. Sääsuojattu ja kestävä rakenne
 5. Fluoriittipinnoitteet
 6. Nopea automaattitarkennus

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM on suositun objektiivin uusin versio.

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM on kompaktin kokoinen, erittäin tarkkaa jälkeä tuottava, viiden askeleen kuvanvakaajalla varustettu ammattitason telezoom-objektiivi. Edeltävän version julkaisusta on jo yli 10 vuotta aikaa, ja tämä onkin tarkennukseltaan huomattavasti nopeampi, uusilla pinnoitteilla varustettu, tehokkaammalla vakaajalla ja varsinkin tarkkuus on todella vaikuttavaa!

 • Pienikokoinen (pituus 176 mm) ja kevyt (780 g)
 • 5 askeleen kuvanvakain 3 tilaa. Myös Panning-mode
 • Yksi fluoriitti- ja kaksi UD-linssielementtiä takaavat optisen laadun
 • Rengasmallisella ultraäänimoottorilla tapahtuva automaattitarkennus ja koko ajan käytössä oleva käsintarkennus
 • Pyöreä 9 lehtinen himmennin pehmentää taustaa
 • Tiivisteet estävät pölyn ja kosteuden pääsyn objektiivin sisään
 • Super Spectra -pinnoitteet ehkäisee haamukuvia ja heijastumia
 • Fluoriittipinnoitteet edessä ja takana tekee puhdistamisen helpoksi
 • Lähin tarkennusetäisyys 1m
 • Toimii EF 1,4x III ja EF 2x III telejatkeiden kanssa (katso tarkat tiedot lisätiedoista)

Kuvanvakain vähentää merkittävästi kameran liikkeiden aiheuttamaa kuvan epätarkkuutta. Viiden askeleen kuvanvakain helpottaa kuvaamista heikossa valaistuksessa. Viisi askelta pidempi valotusaika tarkoittaa, että 1/250 sekunnin valotusajan sijasta, kuvanvakaimella saavutetaan laadukas ja tarkka kuvaustulos käsivaralta jopa 1/8s sekunnin valotuksella.

Kuvattaessa paikallaan olevia kohteitatila 1 vakauttaa kuvan sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kuvanvakaimen tila 2 kytkee pystysuoran vakauksen pois toiminnasta, joten vaakasuuntaan liikkuvaa kohdetta voidaan kuvata ilman, että kohteen liikettä pyrittäisiin vakaamaan. Kuvanvakain kytkeytyy automaattisesti pois toiminnasta, kun kamera asetetaan jalustalle. Tila 3 seurattaessa epäsäännöllisesti liikkuvia kohteita (nopeasti) IS aktivoituu AF käytettäessä, mutta todellinen vakautus lähtee hyrräämään vasta otettaessa kuva. Näin on helpompi seurata nopeasti liikkuvaa kohdetta ilman vakaajan “häirintää”.

Objektiivin rengasmallinen USM-moottori toimii ultraäänitaajuuksilla ja takaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Tehokas prosessori ja parannettu AF-algoritmi tekevät automaattitarkennuksesta entistä nopeamman. USM-tarkennusmoottori pysähtyy välittömästi sen saavutettua täsmällleen oikean tarkennuksen, eikä tarkennusliike jatku yli tarkennuspisteen. Valokuvaajat voivat hetkessä siirtyä käsintarkennukseen siirtämällä tarkennusrengasta ilman, että automaattitarkennustila tarvitsee ensin kytkeä pois käytöstä.

Valovoima säilyy muuttumattomana koko polttovälialueella EF 70-200mm f/4 L IS II USM –objektiivissa on muuttumaton valovoima koko polttovälialueella. Siksi kuvaaja voi asettaa valotuksen suurimmalle aukolle ja zoomata koko objektiivin zoom-alueella muuttamatta valotusaikaa. Objektiivin pituus ei muutu zoomauksen aikana, eikä etulinssi pyöri zoomauksen tai tarkennuksen aikana. Objektiivin lähes pyöreä 9 lehtinen himmenninaukko pehmentää taustaa kauniisti ja tasaisesti.

Canonin linssien optimoidut Super Spectra -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti heijastumia ja haamukuvia. Parantamalla valon imeytymistä pinnoitteet vähentävät linssielementtien heijastuksia ja tuottavat terävät ja vääristymättömät digitaalikuvat, joiden väritasapaino on hyvä.

EF 70-200 f/4L IS II USM –objektiivissa on myös etäisyystiedot, joten se on yhteensopiva E-TTL II -salamajärjestelmän kanssa. Salamavalotuksen mittaus paranee merkittävästi, kun objektiivia käytetään yhdessä Canonin EX Speedlite salamalaitteiden kanssa, sillä objektiivi siirtää etäisyystiedot salama-algoritmiin. Objektiivin ja kiinnikkeen välissä on O-rengas, joka estää pölyn ja kosteuden pääsyn laitteen sisään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.