Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Feelworld F5 PRO 5,5″ kenttämonitori

[ecom_wc_omnibus_price]

179,00 

Tuotekoodi: F5 PRO Tuoteryhmä:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 6971863813370

Kuvaus

Feelworld F5 Pro kenttämonitorissa on kirkas kosketusnäyttö, ammattimaiset ohjelmistotyökalut ja se on helppo kiinnittää. Monitori sisältää lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten histogrammi, väärävärikuva, tarkennusapu, upotettu ääni, pikselistä pikseliin, kehysoppaat ja sommitteluristikkon.

Feelworld F5 Pro monitorin paino on vain 245 grammaa ja siinä on 1/4″ ruuvikiinnitykset lähes jokapuolella. Standardikierteen avulla monitori voidaan helposti kiinnittää häkin, adapteririgin ja kallistusvarren avulla haluttuun paikkaan. Feelworld F5 Pro voidaan kenttäolosuhteissa virroittaa F970-akulla. Jatkuvaa virtaa on myös mahdollista antaa DC-liitännän kautta.

Feelworld F5 Pro tarjoaa terävän kuvan, joka on ihanteellinen skarppaamiseen ja kuvan analysointiin kuvauspaikalla ja kentällä. Natiivilla 1920 x 1080-tarkkuudella ja 16:9-näytöllä, 500 cd/m2 kirkkaudella, 1000:1 kontrastisuhteella se tuottaa erinomaiset yksityiskohdat, joten voit nauttia terävämmästä ja rikkaammista väreistä kuvassa. IPS 160 asteen laaja katselukulma on kätevä seurantaan useista kulmista. FEELWORLD noudattaa REC-709 -standardia ja kalibroi jokaisen monitorin, jotta se voi poistaa värivirheiden ongelmat.

Kaikki monitorin toiminnot ovat käden ulottuvilla, joten voit käyttää yksinkertaisia napautus ja pyyhkäisy eleitä muuttaaksesi toimintoasetuksia. Kun sinun on sammutettava kosketusnäyttötoiminto virhekäytön estämiseksi, voit poistaa sen käytöstä valikon asetustoiminnossa.

FEELWORLD käyttää ammattimaista Rec.709 HD -väristandardia ja käyttää värien kalibrointitekniikkaa, jonka ammattimainen instrumentin kalibrointi tapahtuu tehtaalla. Se voi toteuttaa monitorin kalibroinnin tehokkaasti ja saada tarkan värien toiston helposti, ei vääristä väriä, näyttää todellisen kuvan kun kuvaat videota.

FEELWORLD-monitori tukee ITU-standardeja ja HD video Rec.709 -standardin mukaista väriavaruutta, edistyksellistä kuvankäsittelytekniikkaa, jotta kuva esitetään selvästi, väri on erittäin luonnollinen, tarkan värintoiston takaamiseksi, kuvaamisen fyysisen luonteen toistamiseksi, jotta käyttäjät voivat arvioida erilaisten video-signaalien syötön laadun.

Monitorin takaosaan lisätään Sony F970: n ulkoinen asennus- ja virtalähdesarja. Ulkoista sarjaa voidaan käyttää ulkoisten laitteiden, kuten langattoman lähettimen, LED-valon, videomuuntimen ja muiden, asentamiseen ja virran syöttämiseen, joita voidaan käyttää Sony F970 -akulla. Tämä innovatiivinen ulkoinen virtalähde vähentää valokuvaajien tarvetta muodostaa yhteys ulkoiseen langattomaan lähetykseen, LED-valoon ja muihin laitteisiin, mikä säästää huomattavasti laitteiden käyttämää tilaa ja vähentää valokuvauslaitteiden painoa.

Voit selata valikkoa ja asettaa toimintoja koskettamalla näyttöä tai fyysisiä painikkeita. F5 Pron keskeinen jakelusuunnittelu on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Monitorin yläosassa on 2 mukautettua toimintopainiketta, voit asettaa ne yleisimmin käytettyihin toimintoihin. Voit myös asettaa vasemman ja oikean näppäimen pikavalintatoiminnon suoraan valikkoasetustoimintoon, joka voidaan asettaa taustavalon säätämiseen tai äänenvoimakkuuden säätämiseen, paina “﹤” pienentääksesi arvoa; suurenna arvoa painamalla “﹥”. Monitori tallentaa automaattisesti aiemmin asettamasi parametrit ja säilyttää alkuperäiset asetukset, kun käynnistät sen seuraavan kerran. Sitä ei tarvitse nollata, mikä on kätevää ja yksinkertaista.

F5 Pro monitorissa on 4K HDMI sisään- ja läpivienti, jolloin se ei vain näytä live-signaaleja, vaan lähettää ne myös muille näytöille samanaikaisesti. Se pystyy näyttämään elävän kuvan useilla näytöillä kerralla samalla säilyttäen alkuperäisen videon laadun. Lisäksi voit seurata ääntä 3,5 mm:n stereokuulokeliitännällä.

Paketissa:

  • F5 PRO -monitori
  • Aurinkosuoja
  • Micro HDMI-kaapeli
  • Kallistusvarsi
  • TYPE-C to USB kaapeli
  • Käyttöohje
Kosketusnäyttö
Näytön koko: 5.5″ / 14.0 cm
Kirkkaus: 500 cd/m2
Akkukiinnitys: Sony NP-F
Liitännät: 1 x HDMI Type A In , 1 x HDMI Type A Loop Out,   3.5 mm kuuloke liitäntä (out)
Resoluutio: 1920 x 1080
Laitteen koko: 148 x 93 x 20 mm
paino: 245g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.