Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Fujifilm Velvia 100 135/36 Diafilmi

[ecom_wc_omnibus_price]

24,00 

Tuotekoodi: 16326054 Tuoteryhmä: Tagi:

Varasto loppu

Kuvaus

Fujifilm Velvia 100 kinodiafilmi 36-kuvaa

Fujifilm Velvia 100 diafilmi on päivänvalolle tasapainotettu, eli filmi tuottaa neutralia jälkeä normaalissa päivänvalossa ilman erillisiä suotimia. Fuji Velvia 100 on erittäin hienorakeinen, ammattitason diafilmi, joka sopii erityisesti maisema- ja luontokuvaukseen, sekä muuhun kuvaamiseen, jossa halutaan eritäin syvät ja kontrastikkaat värit. Värintoisto Velvialla on erittäin neutraali ja Fujille tyypillinen kirkas ja värikäs.

Fuji Velvia 100 on hyvin saman tyyppinen, kuin RVP 100F, ja Velvia voidaan ylikehittää, eli “push-kehittää” +1 aukon verran, tai “pull-kehittää” -1/2 aukon verran.

Diafilmi kehitetään E-6 prosessissa. Filmi voidaan myös ns. “krossata” eli kehittää värinegatiivien C-41 prosessissa.

Filmin säilytys

Kuvaamaton filmi tulee säilyy parhaiten omassa pakkauksessaan, mieluiten alle 24°C lämpötilassa. Älä säilytä filmejä minkään lämmönlähteen lähetyvillä, jossa lämpötila nousee yli 24°C. Filmin käyttöikää saadan pidennettyä huomattavasti säilyttämällä filmi pakastettuna. Mikäli filmi on pakastettu, anna sen lämmetä rauhallisesti, omassa pakkauksessan huoneenlämpöiseksi n. 2-3 tuntia ennen kameraan lataamista.

Kuvattu filmi kannattaa myös säilytää mahdollisimman viileässä ka kehittää mahdollisimman pian kuvaamisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.