Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Panasonic Lumix GH6 -runko

2 389,00 

  • 25.2MP Live MOS Micro Four Thirds kenno
  • 4K 60p 4:2:2 10-Bit rajoittamaton tallennus
  • 5.7K 60p, 4K 120p HFR, FHD 300p VFR
  • ProRes 422 HQ, V-Log ja DR Boost
Tuotekoodi: DC-GH6E Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 6,20 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 5025232920921

Kuvaus

Panasonic Lumix GH6 -järjestelmäkamera on rakennettu kokonaan uuden Four Thirds kokoisen kennon ympärille. Tuttuun tyyliin Panasonic GH-sarjan laitteena, myös tämä on suunniteltu ja suunnatu erityisesti videokuvaajille. Panasonic Lumix GH6 -kamerassa on ensimmäisenä MFT -järjestelmän 25,2 megapikselin Live MOS -kenno. Kennon edestä on jätetty alipäästösuodin kokonaan pois, joten se tuottaa mahdollisimman tarkat yksityiskohdat. Uuden Venus Enginen ja kennon yhteistyö tarjoaa noin tuplatehon mm. aikaisempaan GH5 malliin verrattuna. Suuri kennon lukunopeus mahdollistaa C4K/4K 120p -videotallennuksen ja sarjakuvauksen 75 fps nopeudella sähköistä suljinta käyttämällä. Tällä kameralla saat kuvattua nopeat kohteet lähes kokonaan ilman rolling shutter -vääristymää.

Panasonic Lumix GH6 kamera on ensimmäinen Lumix -sarjan laite, jolla voidaan kuvata Apple ProRes 422 HQ ja 422 -koodekkeja käyttäen. Näillä ammattistandardeilla saadaan erittäin hyvä kuvanlaatu, pienellä pakkauksella. Tämä vaatii kameralta hieman enemmän, mutta edittivaiheessa säästää editointikoneen kuormitusta.

Vaikka Panasonic on panostanut aina enemmän videokuvaukseen, Lumix GH6 tarjoaa ehkä hieman yllättäen myös käsivaralta toimivan high resolution kuvatilan, jossa kamera ottaa 8-kuvaa ja yhdistää niistä joko 50 tai 100 megapikselin kuvan. Useasta kuvasta koottu kuva soveltuu parhaiten paikallaan olevien kohteiden kuvaamiseen, mutta tämä onnistuu kuitenkin käsivaralta.

Aikaisempin malleihin verrattuna GH6 tuottaa vähemmän kohinaa kuviin. Panasonic 2D Noise Reduction vähentää kuvasta värillistä kohinaasuuria ISO arvoja käytettäessä. Kokonaan uusi 3D Noise Reduction -kohinanvaimennus on käytössä videotallennuksessa, jolla saadaan korkea tarkkuus myös liikkuvien kohteiden kanssa, kun käytetään suuria ISO arvoja.

Panasonic Lumix automaattitarkennus on Depth-from-Defocus, kontrastiin perustuva, joka osaa huomioida erilaiset kohteet ja pitää ne tarkkoina. Automattitarkennus on varustetu myös mm. kasvo-, silmä ja eläintunnistuksella, joista voidaan valita kuvaustilanten mukaan sopiva tarkennustila.

Videokuvauksessa Panasonic Lumix GH6 on todella kova haastaja monelle kilpailevalle mallille. 5.7K 30p, FHD 300p, 100MP pixelshift kuvat ja 7,5 aukon 5-akselinen vakaaja pitävät huolen, että videot ja kuvat tallentuvat terävinä ja yksityiskohtaisina.

Panasonic Lumix GH6 käyttää CFexpress Type B muistikorttia, mikä mahdollistaa nopean sisäisen väylän jasiten suurempien tiedostojen tallennuksen nopeasti. Lumix GH6 tallentaa myös rajattomasti videota, eli nyt voit kuvata niin pitkän pätkän kuin muistikortille mahtuu.

Kaikkiin suuntiin kääntyvä 3″ näyttö helpottaa kuvamista. Kirkas näyttö toimii hyvin myös kirkkaammasa valaistuksessa. Näytön tarkkuus on mukava 1.84miljooaa pistettä. Näytössä on myös kosketustoiminto, joka nopeutta kameran asetusten muuttamista. Etsin on myös erittäin kirkas ja teräväkuvainen OLED, jossa on 3.68miljoonaa pistettä.

Kaksi korttipaikkaa mahdollistaa sekä CFexpress Type B että UHS-II SD muistikorttien samanaikaisen käytön. CFexpress mahdollistaa isojen videotiedostojen tallennuksen mm. Apple Pro Res 422 HQ ja 800 Mb/s (100MB/s) 4:2:2 10-bit ALL-I. SD muistikortille data kulkee enintään n. 600 Mb/s (75MB/s), kun käytetään UHS-II U3 väyläistä muistikorttia.

Videokuvauksessa kamera kiinnitetään usein erilaisiin rigeihin, jolloin tiettyjen painikkeiden käyttö voi olla hankalaa. Panasonic Lumix GH6 on varustettu tylikkäällä punaisella painikkeella, joka on sijoitettu kameran etupuolelle, objektiivin viereen. Tästä saadaan käynnistettyä ja pysäytettyä videotallennus.

Kameran ohjaus on tottakai mahdollista myös langattomasti mm. älypuhelimen avulla. Kamerassa on nykystandardin mukaan sisäänrakennettuna WiFi yhteys, joka mahdollistaa ohjauksen lisäksi myös livekuvan ja muita toimintoja.

Voit ohjata samaan aikaan jopa 12 eri GH6 kameraa, kun liität ne USB kaapeleilla ja käytäy Lumix Tether sovellusta.

USB 3.2 Gen2 Type-C -liitäntä tarjoilee jopa 10Gb/s (1,25GB/s) siirtonopeuden. Samalla piuhalla voidaan myös ladata akku ja antaa kameralle lisävirtaa pitkissä kuvauksisa tai livestriimeissä. HDMI Type-A -liitäntä antaa puhtaan kuvan, ja tästä saadaan signali vaikka ulkoiselle tallentimelle. Äänen tarkkailu onnistuu näppärästi 3.5mm kuulokeliitännän kautta. Kaikki nämä liitännät löytyvät kameran sivulta.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.