Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Pentax HD DA 18-50mm F4-5.6 DC WR objektiivi

[ecom_wc_omnibus_price]

229,00 

Tuotekoodi: 21357 Tuoteryhmä:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 027075286955

Kuvaus

Pentax HD DA 18-50mm F4-5.6 DC WR RE sääsuojattu kompakti zoomobjektiivi

Pentax-Pro-Centre

Olemme virallinen Pentax -jälleenmyyjä. Meiltä saat Ricoh Pentax kameroille ja objektiiveille aina 2-vuoden- ja kiikareille jopa 25-vuoden takuun!

HUOM: Myydään ilman myyntipakkausta

HD PENTAX-DA 18-50mm F4-5.6 DC WR RE on suunniteltu käytettäväksi PENTAX K-bajonetin digijärjestelmäkameroiden kanssa. Vakiozoomilinssi joka hyödyntää uutta teleskooppijärjestelmää joka tekee siitä helposti kuljetettavan ja säästää varastointitilaa, sekä sääsuojattua rakennetta joka tarjoaa luotettavan toiminnan kaikissa kuvausolosuhteissa.

Jokapäivän kompaktiksi ja helppokäyttöiseksi mutta suorituskykyiseksi linssiksi kehitetty
HD PENTAX-DA 18-50mm F4-5.6 DC WR RE on, kiitos teleskooppimekanisminsa joka löytyy ensimmäistä kertaa PENTAX K-sarjan linssistä, maailman lyhin zoomlinssi varastoasennossaan: Vain 41 millimetriä paksu*. Huolimatta ultrakompaktista rakenteestaan se omaa myös erinomaiset kuvausominaisuudet kuten PENTAXin oman HD-pinnoitteen, supermatalan dispersion lasielementit sekä asferiset elementit jotka kompensoivat yhdessä erilaisia vääristymiä ja tuottavat terävän, korkeakontrastisen ja tasapainoisen kuvan. Sisäänrakennetun DC-sähkömoottorinsa ansiosta automaattitarkennus on terävä ja hiljainen, ja sääsuojattu rakenne tekee siitä erinomaisen luotettavan ja kestävän haastavissakin kuvausolosuhteissa.

 • Maailman lyhin vakiozoomi peilillisille digijärjestelmäkameroille (tilanne 1. helmikuuta 2015 RICOH IMAGING-yhtiön tietojen mukaan)
 • Maailman lyhin vakiozoomlinssi
  Suurennuskertoimella n. 2.8x varustettu linssi kattaa laajakulma-alueelta vakiozoomalueelle (kinovastaavuuspolttoväliarvoilla 27.5mm – 76.5mm) jotka ovat yleisimmin käytetyt polttovälit useimmissa kuvaustilanteissa. Kiitos teleskooppirakenteensa, se varastoituu vain 41mm paksuksi – maailman lyhin vakiozoomlinssi – ja on helppo kuljettaa mukana ja käyttää nykyisten pienikokoisten digijärjestelmäkamerarunkojen kanssa.
 • Luotettava sääsuojattu rakenne
  Kaikkialla ulkona kuvattaessa luotettava sääsuojaus on avainasemassa. Yhdeksän erikoistiivisteensä ansiosta linssin runko estää veden pääsyn sisäänsä tehokkaasti. Yhdistettynä sääsuojattuun
  PENTAX digijärjestelmäkamerarunkoon, saat käyttöösi kestävän, luotettavan digikuvausjärjestelmän joka toimii erinomaisesti kosteimmissakin kuvaustilanteissa.
 • Erinomaista kuvanlaatua uusimmille digijärjestelmäkameroille
  Supermatalan dispersion lasielementit ja asferiset elementit sisältyvät 11 elementin / 8 ryhmän optiseen järjestelmään joka korjaa tehokkaasti kuvavääristymiä ja tuottaa korkeakontrastisia, korkean tarkkuuden ja korkean erottelukyvyn kuvia joissa on minimoitu värivääristymät.
 • HD-pinnoite parantaa kuvanpiirtoa
  Korkealuokkainen
  PENTAX HD-monikerrospinnoite* tarjoaa korkeamman valonläpäisyn sekä vähemmän heijastumia kuin tavanomaiset monikerrospinnoiteet ja tuotaa korkeakontrastisia kuvia ilman linssiheijastusta tai varjokuvia jopa haastavissa valo-olosuhteissa kuten taustavaloon kuvattaessa.
 • HD (High Definition)= korkea erottelukyky.

Vakiovarusteet
Etu- ja takasuojus.

Takuu 24 kk
Maahantuonti ja huolto Focus Image Nordic

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.