Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Samyang 12mm F/2,0 NCS CS /Fujifilm X objektiivi

[ecom_wc_omnibus_price]

329,00 

Tuotekoodi: F1220510101 Tuoteryhmät: , Tagi:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 36kk
EAN:

Kuvaus

Samyang 12mm F/2,0 NCS CS /Fujifilm X objektiivi

Samyang 12mm F/2,0 NCS CS, käsitarkenteinen, Fujifilm X -järjestelmäkameroihin sopiva korkealaatuinen objektiivi, joka on suunniteltu tuottamaan kuvaa, joka on riittävä parhaiden peilittömien kameroiden yli 24 megapikselin kennojen laatuvaatimuksille. Erinomainen kuvanlaatu saavutetaan 12 linssielementillä 10:ssä ryhmässä, sisältäen asfäärisen, hybridiasfäärisen sekä kolme ED-lasi –elementtiä. Objektiivi on myös vääristymäkorjattu ja se sopiikin erityisesti maisema-, arkkitehtuuri-, interiööri- ja tähtikuvaamiseen. Samyang 12mm F/2,0 NCS CS objektiivi tarjoaa loistavaa laatua kohtuulliseen hintaan ja tekniset ominaisuudet jotka kilpailevat tasaveroisesti markkinoiden parhaiden laajakulma- ja zoomlinssien kanssa.

Samyang 12mm F2.0 NCS CS tarjoaa laajakulmaisen 98,9° kuvakulman ja vääristymäkorjauksen. Suuren valovoimansa kuvaaminen onnistuu erinomaisesti myös heikommissa valaistusoloissa. Objektiivin optinen rakenne sisältää 12 elementtiä kymmenessä ryhmässä, sisältäen yhden asferisen linssin (ASP) ja yhden hybridi-asferisen linssin (H-ASP). Lisäksi rakenteeseen kuuluu kolme ED-lasista (Extra-low Dispersion) tehtyä linssiä erittäin pienellä sirotuskertoimella. Teknisesti objektiivi on Samyangin tuotevalikoiman edistynein.

Samyang 12mm F/2,0 NCS CS objektiivissa on hyödynnetty uutta nanokristallista heijastuksenpoistopinnoitusta. Kahteen eri linssipintaan käytetty Nano NCS-pinnoite mahdollistaa entistä paremman valon läpäisyn, vähentää heijastuksia ja parantaa kontrastia, jotka yhdessä tarjoavat erittäin korkean resoluution, joka riittää parhaimmillekin markkinoilla oleville kameroille.

Samyang 12mm F2.0 NCS CS objektiivi sopii täydellisesti maisemavalokuvaukseen ja on hyödyllinen erityisesti sisätila- ja arkkitehtuurikuvaukseen samoin kuin tähtikuvaukseen. Tuotepakkaus sisältää irroitettavan vastavalosuojan ja kiinnityksen 67mm suotimille. Objektiivin keveys (260 g) ja kompakti muoto tekevät siitä täydellisen pienempiinkin peilittömiin järjestelmäkameroihin. APS-C-kennoisessa kamerassa objektiivin kuvakulma vastaa 18mm lobjektiivia kinokoon kennolla joka yhdistettynä suureen F2.0 valovoimaan tekee objektiivista täydellisen alle kinokoon kameroille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.