Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Sigma fp L järjestelmäkamera + EVF-11 etsin

2 999,00 

Tuotekoodi: A1H900 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 085126939076

Kuvaus

Sigma fp L järjestelmäkamera + EVF-11 etsin

Olemme valtuutettu Sigma jälleenmyyjä. Myymillämme Sigma-objektiiveilla on 2 vuoden takuu. Rekisteröimällä, saat 3-vuoden jatkotakuun. Jatkorekisteröinti on tehtävä 60 päivän kuluessa ostosta.

  1. 61MP Full-Frame BSI Bayer CMOS
  2. UHD 4K30p, 12-Bit CinemaDNG
  3. 3.15″ kosketusnäyttö
  4. Jatkuva virta USB-C liitännällä
  5. SD -muistikortti USB-C -levytoiminto

Sigma fp L on kompaktin kokoinen, suurella pikselimäärällä ja full frame kennolla varustettu järjestelmäkamera. Kamera on suunniteltu mahdollisiman pieneksi ja helpoksi integroida erilaisiin kehikoihin ja muihin rigeihin, jolloin siitä on jätetty mm. etsin, grippi ja varusteluisti pois. Aikaisempaan malliin verrattuna tässä on suuremman pikselimäärän lisäksi tehokkaampi automaattitarkennus. Sigma fp L kamerassa on Leica L bajonetti. Sääsuojattu runko johtaa myös hyvin lämpöä ulos, jolloin kameran jatkuva käyttö on mahdollista, ilman pelkoa liiasta lämpenemisestä. Näytön ja kameran rungon välissä on tehokas jäähdytysripa, jonka kautta ylimääräinen lämpö johtuu tehokkaasti pois.

Kokonaan uusi, 61MP full-frame kokoinen, BSI CMOS -kenno on omiaan korkealuokkaisiin UHD 4K videoihin, mutta tällä kuvaat myös erittäin laadukkaat still-kuvat. Uudistettu kenno tuo aikaisempaan malliin verrattuna mm. paremman värintoiston sekä laadukkaamman videolaadun downsamplayksessa. Suuri pikselimäärä mahdollistaa myös laadukkaammat rajaukset niin videossa kuin stillkuvissa, jolloin jälkikäsittelyssä on mahdollista “zoomata” videota jälkeenpäin.

Jos käytät ulkoista videotallenninta, voit ottaa talteen jopa 12-bit raw materiaalia. Taustavalaistu CMOS-kenno kohisee vähän ja toimii loistavasti myös vähäisessä valossa. Kennon herkkyyttä voidaan nostaa jopa ISO 25600 asti, jolloin työskentely sujuu vaihtelevissa valaistusolosuhteissa. Automaattitarkennus toimii kamerassa erittäin hyvin, kiitos uuden, kennolla olevan on-chip phase-detection automaattitarkennuksen. Vaihetarkennus tekee automaattitarkennuksesta nopean ja tarkan, myös nopeasti liikkuvien kohteiden kanssa. Useampaa Sigma fp L -kameraa käytettäessä voidaan yhden kameran asetukset siirtää helposti QR-koodin avulla muihin kameroihin. Selkeän Cine / Still liukukytkimen avulla voidan varmistua, että kamera on varmasti oikeassa tilassa, jolloin valikot ja kameran käyttäytyminen on halutunlaista.

Pidempiä tuotantoja varten kamerassa on mahdollisuus virransyöttöön USB-C liitännän kautta. Tämä mahdollistaa osaltaan mm. pitkät time-lapse kuvaukset ja striimaushommat. Kameran takana on selkeä 3.15″ LCD kosketusnäyttö, jossa on 2.1miljoonaa pikseliä. Selkeä näyttö helpottaa kameran käyttöä ja manuaalitarkennusta. Sigma fp L -kamerassa ei ole kiinteää etsintä, mutta lisävarusteena saatava EVF-11 korjaa tilanteen, mikäli tarvetta ilmenee. Etsimen avulla kameran käyttö kirkkaassa auringonvalossa on paljon mukavampaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.