Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Solarcan Orange neulanreikäkamera

[ecom_wc_omnibus_price]

19,00 

Tuotekoodi: SOLARCANORNG Tuoteryhmät: ,

Varasto loppu

Kuvaus

Solarcan Orange neulanreikäkamera

  1. Aukko: f/132
  2. Kuvakulma: 160°
  3. Paperi: Ilford Pearl 5×7″
  4. Kevyt
  5. 2 x 500mm nippuside mukana
  6. Säilytyskotelo
  7. Kameratölkki on kaikissa versioissa harmaa

Solarcan on helppokäyttöinen neulanreikäkamera, kestävässä alumiinitölkissä. Solarcan soveltuu erikoisen pitkiin, jopa 6kk pituisiin valotuksiin. Pitkillä valotuksilla saadaan taltioitua komeasti mm. auringon. Pitkässä valotuksessa yksittäiset nopeat tai lyhytkestoiset liikkeet ja kohteet ei tallennu lopulliseen kuvaan.

Auringon reitti on joka päivä hieman erilainen, riippuen vuodenajasta, eli kuinka korkealle aurinko nousee.

Solarcan purnukka pitää sisällään n. 13x18cm kokoisen palan korkealuokkaista Ilford valokuvapaperia. Solarcan purkin käyttö on erittäin helppoa. “Sokka irti”, eli tölkin kyljestä nyppästään musta suojateippi pois, jonka alta paljastuu neulanreikä ja valottaminen alkaa. Solarcan tölkki on yhtä tiivis kuin normaali juomatölkki, lukuun ottamatta tietenkin pientä reikää tölkin kyljessä, eli se voidaan huoletta jättää ulos säiden armoille pitkäksi aikaa.

Kuukausien kuluttua, kun muistat jättäneesi purkin johonkin, voit avata sen normaalilla tölkinavaajalla, jolloin saat paperikuvan ulos purkista. Tämän jälkeen skannaat tai kuvaat sen ja saat siitä lopullisen kuvan. Alkuperäinen kuva kannattaa ottaa mahdollisimman lyhyeksi ajaksi ulos purkista, koska kuvan kehittyminen jatkuu ja liiallinen valo pilaa sen vähitellen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.