Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

YOLOLiv YoloBox kannettava Livestriimaus studio

889,00 

Tuotekoodi: YOLOBOX Tuoteryhmä:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 664918139056

Kuvaus

YOLOLiv YoloBox kannettava Livestriimaus studio

  1. “All-in-One” -laite striimaukseen – ilman tietokonetta
  2. Enkooderi videosignaalin web stream muuntoon
  3. Kolme samanaikaista striimausta eri alustalle (Facebook, Youtube, Twitch, Custom RTMP)
  4. Jopa 5 videolähdettä (2x HDMI, 1x USB, SD-kortti ja Stream)
  5. Line-in, kuulokeliitännät
  6. Suuri kosketusnäyttö
  7. 4G LTE, Wifi, Ethernet sisäänrakennettuna

YOLOliv Yolobox on kannettavaan mobiilistriimaukseen tarkoitettu itsenäinen laitteisto, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan livelähetyksen tekemiseen. Sisäänrakennetut enkooderi, videomikseri, monitori sekä 4G LTE ja Wifi yhteydet mahdollistavat jopa “yhden miehen” -striimaukset.

YOLOLiv YoloBox on isolla kosketusnäytöllä ja Android käyttöjärjestelmällä varustettu, 4G LTE yhteyden sisältävä, langaton striimaus studio, jolla teet helposti monikamera striimaukset jopa viidestä eri sisääntulosta. Voit käyttää laitteen kahta HDMI-liitäntää, USB-liitäntää, SD muistikorttia sekä erillistä striimiä, joista miksaat halutun lähetyksen. YoloBox kykenee striimaamaan samaan aikaan jopa kolmelle alustalle. Striimaus hoituu helposti joko ethernet yhteydellä, tai jos kiinteää verkkoa ei ole saatavilla,voit käyttää myös 4G LTE yhteyttä. YoloBox voidaan varustaa omalla sim-kortilla, jolloin striimaus ei keskeydy myöskään verkkoyhteyden katkeamiseen. Suuri kosketusnäyttö helpottaa striimauksen hallintaa. Voit helposti valita videolähteen ja erikseen äänilähteen, linjatasoisella sisääntulolla vaikka erillisestä äänimikseristä. Voit myös liittää videoon planssit ja mainokset.

HDMI sisääntulot tukevat 720p ja 1080i/p resoluutioita ja striimauspuolelta voit valita lähtevän videon tarkkuudeksi 540p, 720p tai 1080p, H.264 kodekilla. YouTube striimauksessa voit käyttää custom RTMP asetuksia. YoloBox striimeristä löytyy HDMI out-liitäntä, jonka kautta voit katsoa lähtevää videota omalla HDMI-liitännällä varustetulla näytöllä. Kuuloke liitäntä mahdollistaa äänentasojen tarkkailun ja linja sisäänmenon kautta saat helposti mikrofonin liitettyä. Striimin tallennus onnistuu muistikortille .mp4 muodossa.

Kosketusnäyttö tekee striimin hallinnasta helppoa. Voit helposti valita sen kautta, mistä kamerasta kulloinkin otetaan video sisään ja voit myös erikseen valita tulevan äänen lähteen, jolloin voit valita vaikka esiintyjän kaulusmikrofonin ja vaihtaa eri kameroiden välillä.

Striimaus onnistuu sekä kiinteää, ethernet verkkoa sekä langatonta 4G LTE tai WiFi verkkoa hyödyntäen. Voit striimata jopa kolmeen alustaan samaan aikaan. Käytössäsi on mm. Facebook live, YouTube ja twitch. YoloBox sisäinen akku riittää antamaan virtaa jopa 3 tunnin käyttöön. Lisäksi voit käyttää ulkoista virtalähdettä USB-C litännän kautta, jolloin saat vieläkin pidemmän striimausajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.