Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivi

[ecom_wc_omnibus_price]

839,00 

Tuotekoodi: JAA135DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 18208022038

Kuvaus

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivi

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G on korkealaatuinen nanokidepinnoitettu, valovoimainen FX-koon laajakulmaobjektiivi, joka sopii erinomaisesti laajaa perspektiiviä tavoitteleville kuvaajille ja tarjoaa ihanteellisen ratkaisun niin ahtaiden sisätilojen, henkeäsalpaavien maisemien kuin kaupunki- ja katunäkymien kuvaamiseen. Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivin optinen rakenne tuottaa kauniisti toistuvia valokuvia ja elokuvia sekä tekee objektiivista hyvän kumppanin suuritarkkuuksisille digitaalisille järjestelmäkameroille. Suuri valovoima mahdollistaa a tarkat kuvat heikossa valaistuksessa ja luo kauniin tasapainon tarkkuuden ja bokeh taustasumennuksen välille.

  • FX-koon laajakulmaobjektiivi, jossa 28 mm:n polttoväli (42 mm käytettäessä Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa).
  • Suuri valovoima (f/1.8): mahdollistaa kauniin pehmeän bokeh-taustaefektin, entistä terävämmät kuvat heikossa valaistuksessa sekä kirkkaan etsinkuvan
  • Erinomainen optinen rakenne: tuottaa teräviä, kauniisti toistuvia kuvia ja hyödyntää suuritarkkuuksisten digitaalisten järjestelmäkameroiden suorituskykyä
  • Kaksi asfääristä linssielementtiä vähentää poikkeamia ja korjaa laajan kuvakulman mahdollisesti aiheuttamia vääristymiä.
  • Nanokidepinnoite vähentää haamukuvia ja linssiheijastuksia tehokkaasti.
  • SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen
  • Käytettävissä kaksi tarkennustilaa: M/A (automaattitarkennus, jossa on käsisäätömahdollisuus) ja M (käsitarkennus)
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Säänkestävä objektiivin kiinnike

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivin optinen rakenne sopii täydellisesti huipputarkoille D-SLR-kameroille. Suuri aukko (f/1.8) mahdollistaa terävät kuvat vähässäkin valossa ja tuottaa todella pehmeät epätarkat alueet. Uusi optinen rakenne piirtää kuvat todella kauniisti.

Valovoimainen ja pienikokoinen AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G on loistava vaihtoehto valokuvaajille, jotka kuvaavat usein laajakulmalla ja haluavat ottaa kaiken irti huipputarkasta D-SLR-kamerastaan. 28 mm:n polttoväli mahdollistaa kuvaamisen ahtaissa tiloissa, mutta sopii hienosti myös laajojen maisemien ja katunäkymien tallentamiseen. Suuri aukko (f/1.8) tuottaa teräviä kuvia vähässäkin valossa. Täydellinen tasapaino terävien ja epäterävien kohteiden välillä erottaa kohteet upeasti taustasta. Suuri aukko tuottaa myös kirkkaan etsinkuvan.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G:n uusi optinen rakenne mahdollistaa upeat, terävät kuvat ja elokuvat myös uusilla huipputarkoilla D-SLR-kameroilla. Kaksi asfääristä linssielementtiä ehkäisevät tehokkaasti värivirheet ja korjaavat vääristymät, joita usein esiintyy laajassa kuvakulmassa. Nikonin ainutlaatuinen nanokidepinnoite vähentää haamukuvia ja heijastumia. SWM-ultraäänimoottori puolestaan varmistaa nopean ja äänettömän automaattitarkennuksen.

Sääsuojattu kiinnitys ja vain 330 gramman paino tekevät Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivista vankan, mutta pienen ja kevyen objektiivin, joka mahtuu jokaiseen kameralaukkuun. Se toimii niin Nikonin FX-koon D-SLR-kameroissa kuin DX-koon kameroissakin, joissa se vastaa 42 mm:n objektiivia. Lisäksi se toimii sisäänrakennetun tarkennusmoottorin ansiosta täydellisesti myös aloittelijoille suunnattutuissa kamerarungoissa, joissa ei ole automaattitarkennusmoottoria.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.