Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivi

729,00 

Tuotekoodi: JAA135DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 18208022038

Kuvaus

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivi

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G on korkealaatuinen nanokidepinnoitettu, valovoimainen FX-koon laajakulmaobjektiivi, joka sopii erinomaisesti laajaa perspektiiviä tavoitteleville kuvaajille ja tarjoaa ihanteellisen ratkaisun niin ahtaiden sisätilojen, henkeäsalpaavien maisemien kuin kaupunki- ja katunäkymien kuvaamiseen. Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivin optinen rakenne tuottaa kauniisti toistuvia valokuvia ja elokuvia sekä tekee objektiivista hyvän kumppanin suuritarkkuuksisille digitaalisille järjestelmäkameroille. Suuri valovoima mahdollistaa a tarkat kuvat heikossa valaistuksessa ja luo kauniin tasapainon tarkkuuden ja bokeh taustasumennuksen välille.

  • FX-koon laajakulmaobjektiivi, jossa 28 mm:n polttoväli (42 mm käytettäessä Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa).
  • Suuri valovoima (f/1.8): mahdollistaa kauniin pehmeän bokeh-taustaefektin, entistä terävämmät kuvat heikossa valaistuksessa sekä kirkkaan etsinkuvan
  • Erinomainen optinen rakenne: tuottaa teräviä, kauniisti toistuvia kuvia ja hyödyntää suuritarkkuuksisten digitaalisten järjestelmäkameroiden suorituskykyä
  • Kaksi asfääristä linssielementtiä vähentää poikkeamia ja korjaa laajan kuvakulman mahdollisesti aiheuttamia vääristymiä.
  • Nanokidepinnoite vähentää haamukuvia ja linssiheijastuksia tehokkaasti.
  • SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen
  • Käytettävissä kaksi tarkennustilaa: M/A (automaattitarkennus, jossa on käsisäätömahdollisuus) ja M (käsitarkennus)
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Säänkestävä objektiivin kiinnike

Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivin optinen rakenne sopii täydellisesti huipputarkoille D-SLR-kameroille. Suuri aukko (f/1.8) mahdollistaa terävät kuvat vähässäkin valossa ja tuottaa todella pehmeät epätarkat alueet. Uusi optinen rakenne piirtää kuvat todella kauniisti.

Valovoimainen ja pienikokoinen AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G on loistava vaihtoehto valokuvaajille, jotka kuvaavat usein laajakulmalla ja haluavat ottaa kaiken irti huipputarkasta D-SLR-kamerastaan. 28 mm:n polttoväli mahdollistaa kuvaamisen ahtaissa tiloissa, mutta sopii hienosti myös laajojen maisemien ja katunäkymien tallentamiseen. Suuri aukko (f/1.8) tuottaa teräviä kuvia vähässäkin valossa. Täydellinen tasapaino terävien ja epäterävien kohteiden välillä erottaa kohteet upeasti taustasta. Suuri aukko tuottaa myös kirkkaan etsinkuvan.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G:n uusi optinen rakenne mahdollistaa upeat, terävät kuvat ja elokuvat myös uusilla huipputarkoilla D-SLR-kameroilla. Kaksi asfääristä linssielementtiä ehkäisevät tehokkaasti värivirheet ja korjaavat vääristymät, joita usein esiintyy laajassa kuvakulmassa. Nikonin ainutlaatuinen nanokidepinnoite vähentää haamukuvia ja heijastumia. SWM-ultraäänimoottori puolestaan varmistaa nopean ja äänettömän automaattitarkennuksen.

Sääsuojattu kiinnitys ja vain 330 gramman paino tekevät Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivista vankan, mutta pienen ja kevyen objektiivin, joka mahtuu jokaiseen kameralaukkuun. Se toimii niin Nikonin FX-koon D-SLR-kameroissa kuin DX-koon kameroissakin, joissa se vastaa 42 mm:n objektiivia. Lisäksi se toimii sisäänrakennetun tarkennusmoottorin ansiosta täydellisesti myös aloittelijoille suunnattutuissa kamerarungoissa, joissa ei ole automaattitarkennusmoottoria.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikkor AF-S 28mm f/1.8G objektiivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.